Veel gestelde vragen

Ja, je ontvangt een Track & Trace code van PostNL in jouw opgegeven mail. Die word verzonden als het bij hun in het bestelproces zit. Controleer ook jouw spam als je deze niet hebt ontvangen.

Ja, je ontvangt een bevestigingsmail. Maar jouw bestelling is ook terug te vinden in jouw account als je die hebt aangemaakt. 

Nee, zodra het in het bestelproces zit, kan het niet gewijzigd of geannuleerd worden.

Wij versturen pakketten op maandag, woensdag en vrijdag.

De levertijd ligt tussen de 1 en 4 werkdagen. Afhankelijk van PostNL

Wij versturen onze pakketten via PostNL en gebruiken hiervoor de kleinst mogelijke verpakking.

Op dit moment kan er verzonden worden naar Nederland, België en Duitsland.

Probeer nogmaals te betalen, kom je er niet uit? Mail ons dan gerust op online@harrysstoffen.nl , dan helpen wij jou verder. 

Nee, je kunt ook afrekenen als gast maar voor je eigen gemak is het prettiger om een account te maken. Zo worden jouw bestellingen en gegevens bewaard. 

Dit is niet mogelijk. Het gaat hier om op maat geleverde producten en daarvoor is het herroepingsrecht niet van toepassing, zie onze algemene voorwaarden.

Als je het wachtwoord bent vergeten, kun je die herstellen door bij jouw inlog poging op ‘wachtwoord vergeten’ te drukken. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Via de Facebook-pagina’s van Harry’s stoffen, kun je alles volgen. Er is een besloten groep aangemaakt genaamd Creatief met Harry’s onlineshop, stuur gerust een ledenverzoek! Of via het instagram account: harrys.onlineshop

Sommige artikelen kunnen alleen per meter worden besteld. Maar de meeste kunnen ook per 0,5 meter worden besteld. Dit wordt aangegeven bij het desbetreffende artikel.

Dat kan zeker! Voor 1 euro per stuk kun je maximaal 5 staaltjes bestellen. Dit kan je bestellen onder ‘staaltje stof aanvragen’.

Ja, je kunt de bestelling altijd komen afhalen bij de winkel aan de Wethouder Nijhuisstraat 17-A tijdens onze openingstijden. Geeft dit wel aan tijdens jouw bestelling in de winkelmand. 

Voordat je aan je project begint, is het altijd verstandig om de stof eerst te wassen. Bekijk ons blog of de wasvoorschriften bij het artikel voor meer informatie.

Offerte